Job på Møllevangen

by Ruth Nørgaard

En af vores dygtige medarbejdere går nu på efterløn, derfor søger vi en ny medarbejder. Læs mere i dette link: http://agerskovfriplejehjem.dk/wp-content/uploads/2020/06/stillingsopslag.docx

Maj 2020

by Ruth Nørgaard

Vi har været i gemmerne og fundet billeder, vi vist ikke har vist endnu. Derfor kommer her en lille kavalkade fra januar – maj. Maj: Vi spiser is, nyder solen og har gang i haveprojektet.

April 2020

by Ruth Nørgaard

Vi har været i gemmerne og fundet billeder, vi vist ikke har vist endnu. Derfor kommer her en lille kavalkade fra januar – maj. April: Hverdagsbilleder af udplantning af forårsblomster, vi lægger puslespil og spiller Ludo, nyder solen – og så fejrede vi Dronningens fødselsdag, hvor alle fik blomster.

Marts 2020

by Ruth Nørgaard

Vi har været i gemmerne og fundet billedet, vi vist ikke har vist. Derfor kommer her en lille kavalkade fra januar – maj. Marts: Hverdagsbilleder af eftermiddagskaffe-hygge, gåture, bagning, madlavning, fejring af fødselsdage samt en hilsen fra Dronningen.

Februar 2020

by Ruth Nørgaard

Vi har været i gemmerne og fundet billeder, vi vist endnu ikke har vist. Derfor kommer her en lille kavalkade fra januar – maj. Februar:Her er billeder fra vores Afstemningsfest samt fra en hygge-eftermiddag.

Januar 2020

by Ruth Nørgaard

Vi har været lidt i gemmerne og fundet billeder, vi vist endnu ikke har vist. Derfor kommer her en lille kavalkade fra januar til maj. Januar: Her er der billeder fra sangeftermiddag, af flittige damer som hjælper os med at folde Talerøret, vi spiller Ludo – og så havde vi besøg af Danmarks Radio Syd, […]

Nye veste til Havely

by Ruth Nørgaard

Olga og Peders søn, Erik, forhandler “Yeti” – og han donerede i dag veste til hele “familien Havely”. Vi siger mange tak – nu er vi klar til vind og vejr!

Bustur!!

by Ruth Nørgaard

NU skulle vi altså bare ud !!! Det var kun vores egen lille husstand og egen chauffør, så vi kørte helt Corona-sikkert. Vi oplevede skønne forårs-scenerier – se bare billederne. “Det dufter lysegrønt af græs, i grøft og mark og enge.  Guds sol går ind i krop og sind, forkynder, at nu kommer en varm og […]

Lidt nyt fra haveprojektet

by Ruth Nørgaard

LLIVSHAVEN begynder allerede at tage form med beplantning ud mod Rangstrupvej, bl.a. frugttræer (æbler og pærer). Slet ikke dårligt, når pedellen er anlægsgartner – flot arbejde, Ole! Lidt flere billeder fra haveprojektet.    

Surprice – fødselsdag

by Ruth Nørgaard

En af de frivillige hjælpere i vores haveprojekt er vores bestyrelsesformand Anne Egsgaard. Da huset er lukket for gæster, så måtte kaffepausen midt i det slidsomme havearbejde foregå udenfor. Det benyttede medarbejdere og beboere til at lave en lille fødselsdags-surprice for hende, da hun netop er fyldt 60. Hjertelig tillykke!