Lysfest

by Per Jørgensen

Den 23. November kom fredslyset til Danmark, og blev hentet i Haderslev af en af vores beboer. Flammen lyste smukt og klart den aften, som kunne ses rundt i haven, der var mange hundred af andre lys på Møllevangen til vores Lysfest den dag. Vi takker rigtig meget for den store opbakning til vores Lysfest, […]

Agerskov Friplejehjem Møllevangen regionens bedste plejehjem.

by Per Jørgensen

En stor tak til alle der har stemt på os i konkurrencen om at blive Danmarks bedste plejehjem. Vi fik en flot 2 plads og titlen som Region Syddanmarks, bedste plejehjem. Vinderen blev Landsbyen Møllevang, der fik hele 1.301 stemmer. Hvor anden pladsen blev os Agerskov Friplejehjem Møllevangen. Vi er alle stolte over titlen, og […]

Sønderjysk kaffebord

by Per Jørgensen

Tirsdag den 25. oktober blev der afholdt sønderjysk kaffebord. Tak til alle der deltog. Det var en fantastisk dag med 16 forskellige bagværk. Alt hjemmebagt selvfølgelig. Tak for det utrolig store tilslutning til vores arrangement. Det var dejligt at se jer.

Æbleskrælledag

by Per Jørgensen

Mandag d. 03.10 var det den helt store æbledage, hvor der blev skrællet og skåret æbler, der var også tid til hygge og snakke. Tak til de frivillige og til beboerne for en ihærdig indsats.

Besøg fra ældrerådet

by Per Jørgensen

Mandag d. 10. oktober havde vi fornøjelse af at få besøg af ældrerådet fra Tønder Kommune, hvor formanden fra bestyrelsen Anne fortalte historien om Agerskov Friplejehjem Møllevangen og viste rundt i huset.

Tøj fremvisning

by Per Jørgensen

Den. 12. oktober fik vi besøg af tøjbussen Verona P, hvor både beboer og medarbejderne havde en dejlig shoppe dag. Der blev kigget på en masse tøj og shoppet lidt nyt til garderoben. Tak til de flittige mænd som hjalp kvinderne med at deltage til tøj fremvisning 🙂

Musik

by Per Jørgensen

Den. 6. oktober havde vi besøg fra Børnehaven i Agerskov, hvor der blev sunget børnesange og danset til. Det varmede at se hvor meget beboerne nød det og der blev også sunget med i nogen af sangene. Dejligt at børnehaven, havde tid til at komme og synge for os.

Gave til havemøbler

by Per Jørgensen

Fredag den 30. september var vi på Folkehjem i Åbenrå til modtagelse af fondsmidler fra Den Nordslesvigske Kvindeforenings Fond. En gave på 8000 kr. som skal gå til havemøbler. TAK for en fantastisk eftermiddag. Det er så dejligt at modtage gaver til vores beboere på Møllevangen.