Fastelavnsfest

by Ruth Nørgaard

27. februar 2019 Vi havde en fantastisk vellykket fastelavnsfest med mange festlige gæster. Der var god mad, musik, tøndeslagning, ballondans m.m. Tak til vennekredsen for dette dejlige arrangement.  

“Tak for overskud”-prisen

by Ruth Nørgaard

24. februar 2019 Marie Juhl, næstformand i Møllevangens Vennekreds, var en af de 15, som blev tildelt GF-forsikrings “tak for overskud”-pris. På Møllevangen nyder vi glæde af Maries og hele vennekredsens utrættelige arbejde til gavn for beboerne.  

Gymnastikopvisnng på Agerskov Ungdomsskole

by Ruth Nørgaard

22. februar 2019 I samlet trop drog Møllevangen afsted til gymnastikopvisning på Agerskov Ungdomsskole. Her leverede eleverne en forrygende festlig og højtflyvende opvisning. Køkkenet havde også været i gang og bød os på en lækker hjemmebagt kringle efter forestillingen.  

Møllevang i bevægelse

by Ruth Nørgaard

8. februar 2019 Møllevang var i bevægelse – både ude og inde. Der var gymnastik rundt om bordet og en gåtur til søen med franskbrød.  

VM herre-håndbold

by Ruth Nørgaard

Møllevangen skulle selvfølgelig også være med til at heppe på Danmark ved VM-afslutningsrunden i håndbold. Til både semifinale og finale var der flot pyntet op i rød-hvide farver, og Dannebrog pyntede op på både borde og fra loftet.  

Vinterfest i Havely

by Ruth Nørgaard

Den 22. januar var der vinterfest i Havely. Det var personalet, som havde inviteret beboere og pårørende til en hyggelig aften. Der var lagt stort arbejde i arrangementet med smuk pynt og borddækning og fine hjemmelavede bordkort. Udover den gode mad var der sjove aktiviteter og lege – alt sammen i vinterfest-tema.  

Nytårsaften

by Ruth Nørgaard

En dejlig nytårsfest, som blev fejret med festklædte mennesker og god mad! Der var banko – og også festligt fyrværkeri i øjenhøjde.  

Juleaften

by Ruth Nørgaard

Her er lidt stemningsbilleder fra en hyggelig aften på Møllevangen. Der var god mad, det flotte juletræ med gaver under til alle, besøg af julemanden og selvfølgelig også ris a la mande.  

Stor julefrokost

by Ruth Nørgaard

I december måned indbød Vennekredsen til julefrokost. De havde bestilt god mad fra Agerskov Kro, og vi havde en festlig, munter og hyggelig eftermiddag. Udover den gode mad var der sang og musik, leg og sjov.    

Båldag i haven

by Ruth Nørgaard

I september måned havde vi bålhygge i haven. Trine og hendes spejder-piger lavede mad til os. Menuen var lækker kyllingegryde med masser af grøntsager til. Til dessert var der pandekager – også lavet over bål – og kaffe.