Traktorer i lange baner

by Ruth Nørgaard

Agerskov dannede rammen om en traktor-demonstration, og det gav anledning til at give Erik en god oplevelse, da han er glad for de store maskiner.

Hverdagsbilleder

by Ruth Nørgaard

Hverdagsbillederne består både af billeder med arbejde – hvor der skrælles kartoftler til aftensmaden – og de mere hyggeprægede arrangementer som filmaften, at lave efterårspynt og en gåtur i haven.

Fødselsdags-fejringer

by Ruth Nørgaard

Vi har den sidste tid også hygget os med fødselsdagsfejringer: Peder, som kunne blive fejret i vores nye pavillon af familien.Gitte som blev 70 og ønskede sig pommes frites til frokost.Magdalene som kunne fejre sin 99 års fødselsdag, og Edel som vi fejrede 90 år med .

Møllevangen i Ugeavisen

by Ruth Nørgaard

Ugeavisen har skrevet en artikel om Møllevangens nye pavillon og haveprojektet. Læs med her: https://ugeavisen.dk/midtsyd/artikel/agerskov-friplejehjemmet-etablerer-oplevelseshave-for-hele-byen

Pavillon

by Ruth Nørgaard

Ole og hans medhjælpere har gjort et virkelig flot stykke arbejde. Fra mandag – fredag i uge 43 fik de samlet og monteret vores nye, store flotte sø-pavillon (besøgspavillon). Vi glæder os til at tage den i brug, men først skal der lige klares lidt belægningsarbejde, så vi får gode adgangsforhold.

Hverdagsbilleder

by Ruth Nørgaard

Et par billeder fra hverdagssituationer i Skovly i oktober. Der var varm kakao og boller Lene havde guitaren med og kunne spille og synge for.Filmaften med en god dansk film.

Besøg af Arbejdstilsynet

by Ruth Nørgaard

Vi havde d. 20. oktober besøg af Arbejdstilsynet. De konkluderede, at vi har et dejligt sted, og at der er styr på arbejdsmiljøet. Det måtte fluks fejres med Spangsberg flødeboller og en Bailey.Se rapporten fra Arbejdstilsynet under “tilsynsrapporter”.